• Ma - Vr 09:30 - 17:00 / Za 10:00 - 15:00
  • Bovenstraat 1E, 5405 BD Uden
  • 0413 27 52 31

AUTOHUIS GARANTIE

Voor de garantie werkt Autohuis Uden samen met Autotrust.

Autotrust streeft er naar zo transparant en eenduidig mogelijk te communiceren met haar klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze klant uiterlijk één werkdag na het afsluiten van een garantie het garantiecertificaat met bijbehorende voorwaarden per mail ontvangt. Op deze manier is het voor de klant inzichtelijk wat de garantie inhoudt, hoeveel kilometers de klant binnen de garantie kan rijden, de maximale vergoeding per claim, het eigen risico en de garantieduur. Daar komt bij dat onze afdeling After Sales binnen 14 dagen na aflevering van de auto telefonisch contact opneemt met de klant om de garantie en bijbehorende voorwaarden nog eens mondeling toe te lichten.

 

De garanties van Autotrust
Afhankelijk van de leeftijd van de auto, de kilometerstand en de uitvoering van de auto biedt Autotrust verschillende garantieverzekeringen aan:

Met de Autotrust Garanties kan de klant 6, 12 of 24 maanden garantie aankopen. Let wel: er zijn geen garantiemogelijkheden voor auto’s ouder dan 12 jaar of met een kilometerstand > 200.000 km.

RIJ GEWOON MAAR MET ZEKERHEID